Een nieuw hoofdstuk

Een nieuw hoofdstuk

Image
David Kruiniger
Moleculair Biochemist
26 september 2024

Een nieuw hoofdstuk


Allereerst wil ik je bedanken dat je mee bent gegaan met mijn reis met Crossvitamins. Misschien heb je ooit maar een bestelling gedaan of heb je de producten verkocht in je CrossFit Box. Zonder jou was er geen reis. Dankjewel daarvoor! 

Ik ga een nieuw hoofdstuk beginnen en daarmee wordt een oud hoofdstuk afgesloten.

Als je een bestelling hebt gedaan dan is het je misschien opgevallen dat de verzending ging via SanoPharm. Vanaf het eerste moment heb ik met ze samengewerkt en mochten mijn producten in hun magazijn staan en deden zij de verzendingen.

SanoPharm is niet zomaar een bedrijf, het is een bedrijf dat zich richt op holistische gezondheid en dat doen ze al sinds 1976. Ik heb altijd grote affiniteit gehad met SanoPharm en sinds 2021 ben ik daar officieel in dienst. Een paar jaar later, en ik heb de keuze gemaakt om dit bedrijf over te nemen.

Praktisch betekent dit dat het hoofdstuk van Crossvitamins gesloten gaat worden. Je kunt nog de laatste bestellingen doen tot 31 oktober, daarna stopt Crossvitamins. 

We hebben nog wat T-shirts en tanktops! Vanaf nu krijg je die gratis bij elke bestelling. Voeg je T-shirt of tanktop toe aan je winkelwagen en gebruik daarvoor de coupon BEDANKTRX

👉 Na 31 oktober kun je de bestellingen plaatsen via sanopharm.com. SanoPharm heeft een nog veel grotere assortiment, dus grote kans dat er nog andere supplementen bij zitten die je kunt inzetten bij je workouts.

Nogmaals bedankt voor de prachtige reis! Ik wens je alle goeds toe en wellicht zie ik je terug bij SanoPharm!

David

Een eerlijke weipoeder voor bewuste mensen.

Grasgevoerde weiconcentraat voor de beste kwaliteit. Vrij van toegevoegde suikers.
Ontdek meer
Image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.