']


Ontdek waar RX voor staat.

Raise Your Standards to RX


Uiterst krachtige supplementen.

Succes zit ‘m in de details – dat weet elke atleet. Net het juiste materiaal, een optimaal trainingsprogramma, voldoende rust én voeding die het lichaam in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Wat dat laatste betreft hebben we ons als Crossvitamins ten doel gesteld om je te helpen de voedingsdetails perfect in te vullen met een serie uiterst krachtige supplementen.


FoodState. Net zo krachtig als gezonde voeding.Om te zorgen dat jij een maximaal effect hebt van de supplementen maken wij gebruik van de FoodState productiewijze. Elke vitamine en mineraal wordt met behulp van een darmvriendelijke bacterie omgezet naar een organisch FoodState complex wat je lichaam herkend als voedsel. Dat is de reden waarom MgRX en MultiRX zo’n krachtig effect hebben.

Opname van Vitamine C


FoodState Vitamine C
FoodState
Synthetisch Vitamine C
de norm
Opneembaarheid van FoodState Vitamine C ten opzichte van geïsoleerd ascorbinezuur.

Actieve werking van Selenium


FoodState Selenium
FoodState
Selenomethionine
de norm
Ontstekingsremmende werking van FoodState Selenium ten opzichte van Selenomethionine (over het algemeen geaccepteerd als de beste vorm van selenium).

Crossvitamins Vitamine D3. De beste manier voor je dagelijkse portie zon.Crossvitamins Vitamine D3 is een minuscule emulsie-structuur waardoor de vitamine direct in de mond wordt opgenomen. Niet alleen wordt daar het hoogste opnamepercentage van 80 % mee bereikt, ook ligt de opnametijd lager dan welk maar ook: binnen 8 minuten meetbaar in je bloedbaan. Begin je dag goed met een paar druppels zon en merk het verschil.


Opnamesnelheid (sneller is beter)

Crossvitamins D3 (37x snellere opname)
192000
Capsules met kokosolie
63000
Droog tablet
45000

Opname in procenten

Crossvitamins D3 (2,9x hogere opname)
80%
Capsules met kokosolie
22%
Droog tablet
15%

OmegaRX. Krachtige vegan bron voor Omega-3


Omega-3 en Omega-6 hebben een verhouding van ongeveer 1:1 nodig terwijl die vaak 1:20 is. Met OmegaRX krijg je voldoende Omega-3 binnen. OmegaRX is een krachtige vegan formule voor Omega-3 verkregen uit algen.


Een greep uit onze partners

Ontdek onze lijn met uiterst krachtige supplementen

Bekijk onze krachtige supplementen